Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο πολυήμερο εκδηλώσεων-δράσεων με θέμα το περιβάλλον, την ανακύκλωση και τον εθελοντισμό




Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους της για την βοήθεια και την συμπαράσταση που παρείχαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις μας.

Με την δύναμη που μας δίνει η ανταπόκριση της κοινωνίας στα θέματα που τολμήσαμε να θίξουμε προχωράμε δυναμικά μπροστά οργανώνοντας τις επόμενες κινήσεις μας στο ίδιο πλαίσιο που δραστηριοποιούμαστε έως σήμερα.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής δεν φοβάται να φέρει στην επιφάνεια θέματα που άλλοι δεν τολμούν να συζητήσουν, εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός μας…Να γίνουμε η γενιά της Αμφισβήτησης,της Ανατροπής, της Ελπίδας….

Η εκδήλωση με τον σύντροφο Κουβέλη έγινε με την παρουσία 80-90 συντρόφων ενώ μας έκαναν την τιμή οι : Χριστοφιλοπούλου Εύη ( Βουλευτής Αττικής),Ζούτσος Θανάσης(Δήμαρχος Γέρακα), Σίωκος Γιώργος (Δήμαρχος Γλυκών Νερών),Μπαλής Θανάσης ( Νομαρχ.Σύμβουλος, υποψ.Νομάρχης), Μπαρούτας Δημοσθένης ( Νομαρχ.Σύμβουλος), Ασπραδάκης Παντελής ( Νομαρχ.Σύμβουλος), Δρούγκας Σταύρος ( Αντιδήμαρχος Γέρακα,μέλος Νομαρχιακής) , από την Περιφερειακή Επιτροπή ο νεολαίος Ασπραδάκης Μιχάλης, και ο σ. Καλιωράκης.



Το καλοκαιρινό party της Νεολαίας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με την παρουσία πέραν των 150 νεολαίων της περιοχής μας ενώ η παρέμβαση στον Υμηττό, ο καθαρισμός της παραλίας Βραυρώνος καθώς και το μοίρασμα των φυλλαδίων μας σε δήμους της Ανατολικής Αττικής έτυχε της ανταπόκρισης όλων των κοινωνικών ομάδων …..



ΤΟΛΜΑΜΕ…..ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ……ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ…….
















Δεν υπάρχουν σχόλια: